JUMP hjælper den målrettede esportsudøver mod nye mål. Via vores netværk i og uden for esport, karriererådgivning og juridisk bistand guider vi dig til dit next level. Mere konkret er vores ydelser:

  • sponsorpleje
  • imagepleje
  • netværk
  • karriererådgivning
  • kontrakt
  • social media positioning

Vores erfaring stammer fra flere års arbejde med agenter i den traditionelle sportsverden, undervisning, esport, kontraktindgåelse og sponsorpleje. Vi ved, hvad der skal til.

Vind med JUMP

JUMP Esport indgår samarbejde med Frederik Fredberg  

Pr. 1.9 2017 fungerer JUMP Esport ApS som agency for Frederik Fredberg, og skal dermed være med til at styrke og udvikle Frederik kommercielle interesser. Det sker gennem juridisk rådgivning, kontraktforhandlinger samt promovering generelt.

Jens Martinus Pedersen, indehaver af JUMP Esport siger “Frederik og jeg har haft et fint samarbejde i 2017, og at vi nu indgår denne aftale ligger i naturlig forlængelse heraf. I løbet af 2017 har Frederik styrket sit brand som et af Danmarks allerbedste indenfor FIFA. Det skal vi nu bygge videre på. Frederik skal have de bedste betingelser for, dyrke det som har bragt ham i den position.”

Jens fortsætter “Det er min vurdering af FIFA i løbet af det næste år, kommer til at stå stadig stærkere på esportsscenen. Vi har en ny FIFA lancering lige om hjørnet, og der venter et fodbold VM til næste sommer. FIFA som spiltitel er også afhængig af, hvordan fodbolden – den der spilles med fødderne – udvikler sig. Samtidig breder FIFA hypen sig til flere sociale platforme, og det er med til at gøre FIFA spillerne interessante for en række sponsorer og events.”

Frederik Fredberg siger “jeg er utrolig glad for at være noget til enighed med JUMP Esport. Det er et skridt i den rigtige retning, da jeg nu udelukkende behøver at tænke på FIFA. Derudover er jeg også sikker på at JUMP Esport kan være med til at forbedre mit brand yderligere. Glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer. Det bliver spændende”

Til slut siger Jens Martinus Pedersen “Som mange sikkert ved, er jeg også indehaver af Odense Esport, men aftalen med Frederik Fredberg, får ingen betydning i den retning. Han skal ikke repræsentere Odense Esport og aftalen er indgået med JUMP Esport, der er et selvstændigt anpartsselskab. ”

JUMP Esport hjælper med at bringe esportsudøvere og virksomheder videre til et nyt niveau. Vi råder over 300 m2 kontorfaciliteter, bootcampmuligheder, og tilbyder rådgivning inden for mediestrategi- og håndtering, marketing samt juridisk bistand og hands on assistance.